Overige maatkasten

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht ook alle soorten maatwerk kasten. Onze specialisten hebben de kennis en kunde in huis om iedere kast op maat te maken. Het meetwerk en de montage wordt ook geheel uit uw handen genomen, zodat u er helemaal zeker van kunt zijn dat de kast volledig naar wens geleverd en geplaatst zal worden.

De volgende bijzondere kasten kunnen bijvoorbeeld voor u op maat gemaakt worden:

  • wasmachine kasten
  • boekenkasten
  • archiefkasten
  • schuine kasten
  • tv kasten
  • ensuite kasten
  • en nog veel meer

Heeft u behoefte aan een ander type maatkast, zoals bijvoorbeeld een gespoten wandkast, ook geen probleem. Ga naar een van onze showrooms en onze adviseurs helpen u een 3D tekening te maken van uw gewenste maatkast.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Maatwerk is onze hobby.


Wie zijn wij

Woninginrichting-AANHUIS is een landelijke organisatie van vakbekwame woning- & project stoffeerbedrijven welke enorm actief zijn op internet! Door het gehele land vindt u diverse showrooms waar u altijd terecht kunt voor uw vragen, wensen en garanties!

Absoluut uw specialist voor de gehele inrichting van uw woning of bedrijf.

Onze adviseurs en/of interieurstylistes komen graag geheel vrijblijvend naar u toe om onze diensten bij u thuis toe te lichten. Zowel alle interieur benodigdheden als de montage en vakkundige installatie daarvan zijn bij ons verkrijgbaar en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Bezoek een van onze showrooms of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis!

Onze producten voor uw woninginrichting:

Als specialist op het gebied van woning- & projectinrichting vindt u bij ons een groot en breed assortiment producten. U kunt bij ons terecht voor o.a.: verf, behang, gordijnen, zonwering, tapijt, laminaat, pvc vloeren, parket, linoleum, vinyl, kasten op maat, shutters, meubelen, etc. Zie onderstaand onze sites voor het gehele assortiment:

Kijk op onze vernieuwde hoofdwebsite: www.woninginrichting-aanhuis.nl voor een duidelijk overzicht van al onze vernieuwde producten en diensten!